Introduktion af ny regelbaseret strategi

​Efter længere tids udviklingsarbejde er vi stolte af at kunne præsentere vores nye regelbaserede strategi, PPC TAKTIK. TAKTIK er en strategi, der månedligt allokerer til tre forskellige aktivklasser afhængigt af den underliggende risiko, hvor den forsøger at udnytte de økonomisk forhold mellem råvarer, inflation, renter, aktiepriser og økonomien som helhed. Formålet er at kapitalisere på de intermarkedsforhold, der eksisterer på de finansielle markeder. PPC TAKTIK er en 100% objektiv strategi, hvor fokus er på formueforøgelse ved høje afkast og lave omkostninger. Såfremt det har interesse sørger vi for en individuel tilpasset løsning, der passer dine behov og præferencer. For mere information, venligst kontakt os på nedenstående informationer:

Sverrir Sverrisson
Investeringsdirektør
+45 8833 0433
ss@pp-capital.dk

Palle Lund Hansen
Administrerende direktør
+45 8833 0432
plh@pp-capital.dk