Afkastopdatering på regelbaserede strategier

​Slutningen af andet kvartal blev efter Brexit-afstemningen en begivenhedsrig periode med en del markedsuro på aktie – og rentemarkedet. Vores regelbaseret strategi var defensivt allokeret i amerikanske statsobligationer ovenpå den turbulente start af 2016, hvilket også betød, at vores portefølje gav et pænt afkast i juni på 7,43%. Allerede ultimo juni lagde efterdønningerne sig, hvilket betød, at investorerne flyttede risiko fra renter over i kreditobligationer og aktier. Vores strategi gav os et IN signal for juli og vi var derfor allokeret til amerikanske aktier, hvilket gav vores portefølje et afkast på 2,33%. Markedsrisikoen rykkede sig ikke nævneværdigt i løbet af juli og vi bibeholdte derfor vores allokering til amerikanske aktier for august, hvilket resulterede i et afkast på 0,31%.

Såfremt der skulle være nogle spørgsmål, bedes de rettes til:

Sverrir Sverrisson
Investeringsdirektør
+45 8833 0433
ss@pp-capital.dk