Performance opdatering på regelbaserede strategier

Vi offentliggjorde ultimo august afkastet på vores regelbaserede strategier i forlængelse af Brexit. Nu hvor det amerikanske præsidentvalg er veloverstået og 2016 er gået på hæld, er det tid til at offentliggøre afkasttallene for de sidste måneder af 2016, inklusive årsafkastene. Vi har siden juli været IN og er derfor fuldt allokeret til amerikanske aktier, hvilket har vist sig at være en givtig beslutning. Resultatet for september landede på -1,11% efter en svær start ovenpå Deutsche Bank nyhederne. Oktober viste sig lidt bedre med et positivt afkast på 0,88% for TAKTIK, hvilket især skyldes en yderligere styrkelse af den amerikanske dollar. November har været en suveræn måned, da både aktierne og dollaren har været stigende efter det amerikanske præsidentvalg. Vi leverede et afkast på 7,16% for november og fulgte ligeledes op i december med et afkast på 2,79%. Dette bringer vores samlet årsafkast op på 37,20% for TAKTIK.

Vi startede vores nye allokeringsstrategi PPC BASIS op i oktober 2016 og den første måned bød på et fald -0,32%. Strategien leverede dog et stærkt resultat i de to sidste måneder, som endte på 2,29% i november og 2,81% i december.

Ønsker du yderligere information om de nævnte strategier, så tag endelig kontakt til os på nedenstående oplysninger.

Sverrir Sverrisson
Investeringsdirektør
ss@pp-capital.dk
+45 88 33 04 33​