Jens Løgstrups deltagelse i Investordysten 2018

Vi er stolte over at kunne meddele at PP Capitals aktiestrateg, Jens Løgstrup, deltager i årets udgave af Børsens Investordyst.

I årets udgave af investordysten får hver deltager tildelt 500.000 kr. til at investere for. Målet er at genere det højeste afkast over de næste 8 måneder. Deltageren med det højeste afkast på sidste dag vinder.

Jens Løgstrup har fungeret som aktiestrateg på PP Capitals aktiestrategi ”Stabile Aktier” siden 2013 og har i samarbejde med PP Capital leveret et årligt afkast på 19,58%. I 2017 lavede strategien sit største årlige afkast til dato med hele 27,13%. Hvis du kunne tænke dig at lære mere om strategien og Jens’ indflydelse, kan du læse mere under sektionen Asset Management. Her finder du også et faktasheet med udvidet information om strategien som inkluderer historisk performance og portefølje statistik.

 

Du kan læse mere om Jens Løgstrup og hans deltagelse i Børsens investordyst på nedenstående link:

https://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/196166/artikel.html?utm_source=forside&utm_campaign=nyhed_04

Dertil kan du følge med i Jens’ portefølje i Investordysten på nedenstående link:

https://www.tradingfloor.com/traders/loegstrup/positions?int_cmpid=investordysten-loegstrup-positions