PP Capital ansætter ny Head of Sales & Distribution

Vi er glade for at kunne meddele, at vi fra 1. August byder Stine Bøgh Carlsen velkommen til PP Capital som Head of Sales & Distribution. PP Capital styrker derved teamet, og vi kan nu tilbyde en endnu tættere dialog og service til både eksisterende og nye kunder.

 

Stine kommer til PP Capital med en stærk baggrund fra den finansielle sektor, senest fra en ledende rolle i Nordea med ansvar for skræddersyede investeringsløsninger til  privat- og erhvervskunder. Stine tilfører ligeledes PP Capital international erfaring fra knap 3 års arbejde med kunder i Luxembourg, Zürich og London.

 

“Jeg ser meget frem til i samarbejde med kunderne at finde gode, langsigtede løsninger, som opfylder nuværende såvel som fremtidige behov og mål. PP Capital er en stærk mindre spiller på markedet med en bred vifte af transparente løsninger af høj kvalitet, som kan sammensættes nemt og fleksibelt efter kundens ønske og behov. Således skaber vi fundamentet for gode løsninger og et dermed langvarigt samarbejde.” Stine Bøgh Carlsen