Stabile Aktier børsnoteres som investeringsforening, PP Capital StockPick DK0061075678

PP Capital Asset Management børsnoterer aktiestrategien ”Stabile Aktier” under navnet PP Capital StockPick, DK0061075678. Nøgleordene for strategien er stærke og veldrevne selskaber, der leverer stabile afkast og er modstandsdygtige, når markedet falder. Strategien har siden opstart i 2013 givet et gennemsnitligt årligt afkast på over 20%. Aktierne analyseres af direktør og aktiestrateg Jens D. Løgstrup, også kendt fra Børsens Investordyst. StockPick følger samme investeringsstrategi som PP Capital’s ”Stabile Aktier”, hvor Jens D. Løgstrup i samarbejde med investeringsteamet analyserer og udvælger aktierne ud fra en gennemtestet investeringsmodel. Stabile Aktier har været forbeholdt PP Capital’s kunder siden 2013 og har i perioden leveret et afkast på over 140%, hvilket svarer til et gennemsnitligt årligt afkast på over 20%.

StockPick kan efter børsnoteringen handles nemt via Nordnet og Saxo Bank, DK0061075678. Foreningen kan ligeledes handles via din bank.

Læs mere om PP Capital StockPick her: https://pp-capital.dk/stockpick/