PP Capital udvider teamet

Vi kommer tættere på vores jyske kunder og udvider derfor teamet med en stærk og international profil.

Det er en stor glæde endeligt at kunne offentliggøre, at vi pr. 1. august 2021 udvider teamet med en længe ventet kollega, nemlig Troels Brinch.

Med Troels ombord styrkes både kundefokus, nærheden i Jylland samt vores internationale kompetencer. Troels har brugt de sidste 24 år uden for Danmarks grænser, og har derved opbygget dybdegående erfaring og viden inden for både familie- og formueforvaltning samt optimal uafhængig familieplanlægning for vores kunder.

Herudover har Troels er stærkt netværk at trække på, således at kundernes behov dækkes bedst muligt inden for alle aktivklasser.

Vi har kendt Troels gennem en længere årrække, og glæder os meget til at han bliver en fast del af PP Capital teamet. Troels får base i Århus, og vi udvider dermed vores jyske forretning til nu både at dække Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland og Fyn – Ikke mindst i Skandinavien og Europa til glæde for både vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi glæder os til at præsentere Troels for jer alle.

Troels’ kontaktinformationer er:

Email                    TB@pp-capital.dk

Fastnet                +45 88330441

Mobil                   +45 50608231